Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk? Mijn tips & advies!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk

Hoe kom je nu te weten welk thuiswerk betrouwbaar is?

Als je op zoek naar thuiswerk bent, is de kans groot dat je met twijfelachtige partijen in contact komt. Deze partijen schotelen je bergen met goud voor, terwijl de verdiensten in de werkelijkheid fors tegenvallen. Ook is het mogelijk dat je nooit uitbetaald krijgt; dat is eigenlijk het verdienmodel van dergelijke ‘bedrijven’.

Wanneer je op zoek naar thuiswerk bent, is het dus zaak om zéér kritisch naar de aanbieders te kijken. Vertrouw niet zomaar een partij, maar doe zelf actief onderzoek. Probeer om via het internet positieve beoordelingen te vinden of doe navraag op fora die betrekking hebben op thuiswerken.

Tevens is het goed om het volgende gezegde in het achterhoofd te houden: Als iets te mooi is om waar te zijn, is het dat ook in veel gevallen. Oftewel; als er bergen met goud beloofd worden, is het niet verstandig om dat per definitie voor waarheid aan te nemen. Het is namelijk niet logisch dat je met bijvoorbeeld inpakwerk 100 euro per uur gaat verdienen.

Als je een partij op het internet tegenkomt die dergelijke beloftes doet, kan je beter zeer kritisch naar deze partij gaan kijken. Probeer zoveel mogelijk bedrijfsinformatie te achterhalen en laat je niet in de war brengen door alle mooie beloftes. Het is, helaas, een feit dat er veel rotte appels actief zijn in deze industrie. Des te meer reden voor jou om goed op te letten en niet lukraak voor één van de partijen te kiezen.

Inhoudsopgave

Hoe vind je nou betrouwbaar thuiswerk?

Ben je op zoek naar thuiswerk? Dan is het advies dus om zeer kritisch naar het werk en naar de aanbieder te kijken. Heb je het idee dat er iets niet klopt? Of vind je op het internet niet al te veel positieve beoordelingen? Dat zijn dan vaak duidelijke tekenen aan de wand. Tekenen dat er iets niet pluis is en dat je mogelijk dus opgelicht gaat worden.

Ik wil graag ten koste van alles voorkomen dat jij opgelicht wordt. Daarentegen wil ik ook dat je geschikt thuiswerk vindt, waarmee je een leuk bedrag per maand kunt gaan verdienen. Lijkt jou dat ook wel wat? Dan adviseer ik je om dit artikel op je gemakje verder te lezen. In dit artikel bespreek ik namelijk enkele handige tips voor het zoeken naar betrouwbaar thuiswerk.

Door de onderstaande tips op te volgen, is de kans héél klein dat je opgelicht gaat worden via het internet. Ondertussen is de kans wel groot dat je een geschikte partij vindt waar je mee samen kunt werken of voor wie je kunt gaan werken. Als je de onderstaande tips opvolgt, ben je in staat om deze partijen aan een kritische test te onderwerpen. Op basis van de uitkomsten daarvan kan je direct voor jezelf bepalen of je het vertrouwt of niet.

Tip 1: geloof niet de mooiste beloftes

Als je op zoek naar thuiswerk gaat, kom je al snel meerdere schreeuwende websites tegen. Websites die aangeven dat je per dag tot wel 200 euro kunt verdienen of dat je per uur wel 30 euro kunt gaan verdienen. Als je dergelijke beloftes voorbij ziet komen, is het verstandig om na te gaan of deze beloftes wel haalbaar zijn.

Gebruik daarvoor altijd je gezonde verstand. Als de beloftes eigenlijk te mooi lijken om waar te zijn, is dat in 99% van het gevallen ook zo. Laat je dus niet leiden door dergelijke loze beloftes, maar blijf zeer kritisch en met gezond verstand naar de website van een dergelijke aanbieder kijken.

Durf op dit gebied echt heel kritisch te zijn. Ik kan me goed voorstellen dat je door hoge bedragen even van je padje af bent, maar probeer zo snel mogelijk weer jouw gezonde verstand te gaan gebruiken. Dat is één van de manieren waardoor je niet zomaar in de handen van een oplichter valt.

Inschrijfgeld betalen? Nooit!

Het is goed mogelijk dat een bepaalde aanbieder of partij inschrijfgeld aan jou gaat vragen. Zoals gezegd: het is goed mogelijk. In de praktijk slaat het echter helemaal nergens op. Als jij vanuit huis geld wilt gaan verdienen, hoef je daar echt nóóit inschrijfgeld voor te betalen. Mocht een aanbieder of een partij hier wel om vragen, is het zaak om zo snel mogelijk rechtsomkeert te maken.

In de basis is het namelijk niet logisch én ook niet nodig om inschrijfgeld te gaan betalen. Als jij vanuit huis gaat werken, doe je dat voor een bepaald bedrijf. Zodra jij aan het werk gaat, gaat het bedrijf hier ook gaan verdienen. Er is dus met enkele logica denkbaar waarom jij dan per sé inschrijfgeld zou moeten betalen.

Geeft een aanbieder aan dat je dit bedrag echt moet gaan betalen? Vraag dan eens door. Vraag aan de aanbieder waarom je dit bedrag moet betalen en hoe ze überhaupt op de hoogte van dit bedrag zijn gekomen? Je merkt dan al snel dat het bedrag nergens op slaat en dat het ook nergens op gebaseerd is.

Moraal van het verhaal; moet jij ergens inschrijfgeld voor betalen? Dan is er iets niet in orde. Het is namelijk nergens voor nodig om inschrijfgeld voor te betalen en het levert jou ook helemaal niks op. Voor dergelijke ‘malafide’ partijen is het enkel een makkelijke manier om veel geld binnen te harken.

Blijf zelf onderzoek doen welk thuiswerk betrouwbaar is

Lukt het jou al een tijdje niet om thuiswerk te vinden? Geef de moed dan niet op en ga ook niet alsnog in zee met één van de minder betrouwbare partijen. Het is en blijft super belangrijk om zelf onderzoek te doen en om daarmee mogelijke oplichting in een vroegtijdig stadium te herkennen. Hoe je het beste onderzoek kunt doen? Ik heb enkele tips voor je op een rijtje gezet:

  • Geloof niet zomaar in loze beloftes, maar kijk naar het totaalplaatje.
  • Ga op het internet op zoek naar beoordelingen over de betreffende aanbieder of het betreffende bedrijf.
  • Check de website van de aanbieder ook eens uitgebreid. Zie je hier een KVK nummer en een telefoonnummer opstaan? Dan roept dat al direct iets meer vertrouwen op. Zie je helemaal geen contactgegevens of KVK nummer staan? Dan is dat een duidelijk teken aan de wand dat er iets niet klopt.
De Laptop Lifestyle ✅
De Laptop Lifestyle ✅

Beoordeling door Alex,

11 okt 2020
5

In de Laptop Lifestyle ontdek je hoe je met je eigen affiliate business van 0 naar 10K per maand kunt opschalen.

Bovendien even voor jouw beeldvorming: de Laptop Lifestyle is zo’n 200+ pagina’s (pure tekst) en bevat een schat aan informatie aan de hand van 10 jaar lang affiliate marketing kennis.

Daarnaast ontdek je nog nooit eerder vertelde casestudies en verhalen (inclusief voorbeelden).

BESTEL NU!

Pas op met dure cursussen of online trainingen

Wil je als affiliate marketeer aan de slag? Lijkt het jou wel wat om met dropshipping aan de slag te gaan? Of wil je heel graag als SEA specialist aan de slag gaan? Er zijn op het internet meerdere trainingen en cursussen te vinden die je voor een hoop geld kunt gaan volgen.

Er zijn bijvoorbeeld cursussen bekend die bijna 1000 euro kosten. Ook bij dergelijke cursussen kom je weer allerlei mooie beloftes tegen. Zo zijn er veel ‘goeroes’ die hun eigen cursus ontwikkeld hebben en aangeven dat je moeiteloos 10.000 euro per maand kunt gaan verdienen door die cursus te gaan volgen.

Is dat echt? Nee, zeker niet. Als je zoveel geld per maand wilt gaan verdienen, kan je dat maar op één manier doen: heel hard werken. Een dergelijke cursus kan je hier wellicht bij helpen, maar het is niet zo dat je gegarandeerd zoveel geld gaat verdienen nádat je de cursus gevolgd hebt.

In de afgelopen jaren zijn dergelijke dure cursussen/trainingen behoorlijk populair geworden. Veel mensen lijken er in te trappen, maar wees hier zelf altijd voorzichtig mee. Ook hierbij geldt weer het gezegde ‘Als iets te mooi is om waar te zijn, is het dat ook in veel gevallen.

Kijk dus ook altijd met een kritisch oog naar dergelijke cursussen en online trainingen. Probeer bovendien onderzoek te doen naar de aanbieder en degene die de cursus of training ontwikkeld heeft. Heeft deze persoon écht iets toe te voegen? Of zijn het vooral loze beloftes dat je bijvoorbeeld 10.000 euro per maand kunt gaan verdienen? Trap er in ieder geval niet met ogen open in en blijf zeer kritisch naar dergelijke cursussen en trainingen kijken.

Tot slot wil ik je nog één ding adviseren op het gebied van cursussen en online trainingen: geloof alle positieve beoordelingen op het internet ook niet direct. Het is namelijk een gegeven dat niet alle beoordelingen echt zijn. Zo zijn er verhalen in het nieuws te vinden van dergelijke ‘goeroes’ die dure advocaten inschakelen. Dit doen zij alleen maar om negatieve beoordelingen van het internet te laten verdwijnen. Houd dit ook goed in je achterhoofd!

Keurmerk? Pas alsnog op!

Betrouwbaar thuiswerk checklist

Als je een aanbieder van thuiswerk gevonden hebt, is het verstandig om op mogelijke keurmerken te letten. Door de jaren heen zijn er meerdere keurmerken op de markt gebracht, maar helaas zijn ook niet alle keurmerken even betrouwbaar gebleken.

Mede daarom wil ik je adviseren om je niet blind te richten op een keurmerk. Ook bij een keurmerk is het verstandig om zelf nader onderzoek te doen, om niet direct in de loze beloftes te trappen en om je gezond boerenverstand te gebruiken. Alleen door op een dergelijke kritische manier naar een aanbieder te kijken, ben je in staat om oplichting voortijdig te voorkomen.

Slotwoord

Het mag duidelijk zijn; het vinden van betrouwbaar thuiswerk is absoluut niet mogelijk. Gelukkig zijn er zeker enkele partijen die wel betrouwbaar zijn en op een nette manier zaken doen. Volg de bovenstaande tips op, blijf kritisch naar het aanbod kijken en betaal zeker nooit inschrijfgeld. Als je inschrijfgeld gaat betalen, weet je één ding zeker: dat bedrag zie je nooit meer terug.

Betrouwbaar thuiswerk uitproberen?

Uit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat ik het meeste succes bereikt heb met affiliate marketing. Met affiliate marketing is het namelijk mogelijk om een stabiel inkomen via het internet op te bouwen. Er komt wel wat bij kijken en je zal ook echt wel aan het werk moeten maar als het eenmaal loopt, dan zou je willen dat je hier eerder mee was begonnen!

Eerder schreef ik dat je nooit inschrijfgeld moet betalen maar dit is niet helemaal waar. Onthoud goed dat er een verschil zit in betalen en investeren. Wanneer je bijvoorbeeld een x bedrag gaat betalen om toegang te krijgen tot (thuiswerk) vacatures kun je er vanuit gaan dat je geen geschikt werk vind en je geld kwijt bent.

Ook met cursussen en online trainingen moet je oppassen met eventuele betalingen. Er is een hoop troep op de markt en hier wil ik je maar te graag voor behoeden. Hoe zou je het vinden als je eerst eens thuiswerk kunt uitproberen? Ik heb hier de oplossing voor je!

Er is namelijk een proefversie van de Affiliate Marketing Revolutie. Een online videotraining waarin je leert hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Deze videotraining is 100% betrouwbaar en hiermee word je niet opgelicht of wat dan ook. Ruim 9000 mensen zijn je al voorgegaan.

Wel hangt er een prijskaartje aan deze training, namelijk 47 euro. Zie dit als een investering die je er gemakkelijk weer uit kunt halen!

Het goede nieuws voor jou is dat je de eerste module van deze videotraining vrijblijvend kunt uitproberen! Zo kun je zelf ervaren of dit verdienmodel wat voor je is en of je de volledige training wilt gaan volgen, zonder dat je eerst de 47 euro moet betalen.

Bovendien heb je ook nog eens een 30-dagen-geld-terug garantie waardoor je met deze videotraining geen enkel risico loopt. Bekijk de proefversie door op de knop hieronder te klikken! Of lees hier mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie.

Betrouwbaar thuiswerk aangeboden (PROEFVERSIE)

Wil je wel met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag, maar wil je eerst kijken of het systeem wel ‘echt’ is?

Maak hier je proef-account aan!
Alex
Hallo, mijn naam is Alex en ben de oprichter van deze website. Vanuit mijn eigen thuiswerk ervaring bespreek ik verschillende mogelijkheden en geef ik informatie, tips & advies om vanuit huis te kunnen werken. Hoe kun je beginnen met thuiswerk? Welk thuiswerk is betrouwbaar? Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk? Allemaal vragen waar je op thuiswerkmix.nl het antwoord op krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close