Thuiswerkcentrales in Zuid-Holland – Welk thuiswerk kies jij?

Mijn aanbeveling voor jou! De nr. 1 Affiliate Marketing beginnerscursus van Nederland & België. (Ruim 20.000 leden zijn je voorgegaan!)

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Wil je alles weten over thuiswerkcentrales in Zuid-Holland? Ben je benieuwd welke thuiswerk vacatures er beschikbaar zijn in Zuid-Holland? De beslissing maken om vanuit huis te willen werken is vrij makkelijk. Het moeilijkste is om een geschikte thuiswerkbaan te vinden die bij je past.

Hier vind je dan ook de oplossing voor op deze pagina. Ik beschrijf de meest voorkomende werkzaamheden die je via een thuiswerkcentrale zou kunnen uitvoeren. Bovendien vind je in dit artikel een handig overzicht met adres gegevens van thuiswerkcentrales in Zuid-Holland. Kortom, ga er eens rustig voor zitten en lees dit artikel van begin tot eind. Wie weet begin jij vandaag, morgen of volgende week al met je nieuwe thuiswerkbaan!

Wat is een thuiswerkcentrale precies?

Een thuiswerkcentrale is een bedrijf dat bemiddeld tussen bedrijven en thuiswerkers. In feite is de thuiswerkcentrale de schakel tussen jou en de opdrachtgever. Via de thuiswerkcentrale kun je je aanmelden en je beschikbaar stellen voor thuiswerk.

Zo bestaan thuiswerkcentrales vaak uit een groot netwerk van thuiswerkers en bedrijven, waar jij ook deel van uit kunt maken. In dit artikel richt ik me voornamelijk op thuiswerkcentrales in de provincie Zuid-Holland. Waar vind je thuiswerkcentrales, en welke werkzaamheden kun je verwachten?

De mogelijke werkzaamheden

Thuiswerkcentrales in Zuid-Holland bieden verschillende werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan:

 • Inpakwerk
 • Knip en plakwerk
 • Assemblagewerk thuis
 • Relatiegeschenken verpakken
 • Thuis sorteerwerk
 • Schrijf en vertaalwerkzaamheden
 • Producten testen
 • Mailings verzorgen
 • Telefonische werkzaamheden

Inpakwerk vanuit huis

Baan snoep inpakken

Hierbij kun je denken aan het inpakken van snoep of speelgoed. Je krijgt bijvoorbeeld 1 of meerdere grote dozen die je moet ompakken in kleinere verpakkingen.

Naast snoep inpakken of speelgoed zijn er veel meer mogelijkheden voor inpakwerk thuis. Van snoep, speelgoed, kralen en theezakjes, tot pennen, aanstekers, pingpongballetjes en meer.

Knip en plakwerk

Knip en plakwerk kun je op 2 verschillende manieren bekijken. Sommige bedrijven willen dat content van hun websites verspreid word. Jij kopieert dan een stuk tekst, die je vervolgens moet vermelden op andere websites.

De traditionele manier van knip en plakwerk is natuurlijk om echt te moeten knippen en plakken. Een voorbeeld hiervan is dat je bijvoorbeeld eerst strikjes moet knippen om deze vervolgens op enveloppen te plakken.

Knip en plakwerk Zuid-holland

Assemblagewerk

Thuiswerk Zuid Holland Assemblage

Bij assemblagewerk thuis kun je denken aan het in elkaar zetten van bijvoorbeeld displays.

Je houd je voornamelijk bezig met het instellen, monteren en of testen van producten en onderdelen.

Solderen of lassen is ook een goed voorbeeld om te benoemen.

Relatiegeschenken verpakken

Je krijgt bijvoorbeeld een zak met een x aantal pennen die je allemaal in een luxe doosje per stuk moet verpakken.

Zo kan de opdrachtgever zijn klanten allemaal voorzien van een relatiegeschenk, een pen in luxe verpakking.

Een ander voorbeeld is het verpakken of ompakken van kerstpakketten.

Relatiegeschenken inpakken Zuid-Holland

Pakketjes aannemen

Geld verdienen met pakketjes aannemen Zuid-Holland

Heb jij tijd over en lijkt het je leuk om pakketjes aan te nemen vanuit huis? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt namelijk een extra centje bijverdienen door pakketjes aan te nemen voor je hele buurt.

Ben je benieuwd wat dit thuiswerk precies inhoud en hoe je kunt solliciteren? Op deze website lees je alle informatie en kun je direct je sollicitatie starten!

Schrijf en vertaalwerk

Met deze vorm van thuiswerk ga je aan de slag als tekstschrijver en of vertaler. Je gaat complete stukken tekst vertalen of herschrijven.

Daarnaast is het ook mogelijk dat je opdrachtgever een afspraak met je maakt dat je bijvoorbeeld een x aantal keer per week een tekst voor hem schrijft.

Telewerk thuiswerk

Producten testen

Thuiswerk producten testen voor geld

Voordat producten op de markt worden gebracht worden deze eerst getest op gebruik, fouten en andere aandachtspunten.

Jouw taak is om je mening, advies en conclusie door te geven om het product zo goed mogelijk op de markt te zetten.

Jouw mening is dus geld waard en in sommige gevallen mag je de producten nog voor jezelf houden ook.

Mailings verzorgen

Als je voorkeur uitgaat naar administratief thuiswerk dan ben je hiermee op de juiste plaats.

Vanuit huis ga je mailings verzorgen voor bedrijven. Misschien zijn het kant en klare mailings of is het de juist bedoeling dat je deze mailings van begin tot eind verzorgd.

Dit gaat natuurlijk altijd in overleg met je opdrachtgever.

Mailings verzorgen thuiswerk Zuid-Holland

Telefonische werkzaamheden

Telefonisch thuiswerk Zuid-Holland

Ook hier ga je vaak weer voor bedrijven aan de slag.

Je ontvangt een lijst met mensen die je moet opbellen voor onderzoek, om afspraken in te plannen, of ervaringen te verzamelen.

Zo verzamel jij in feite gegevens die van belang zijn voor de resultaten van het bedrijf.

Thuiswerkcentrales in Zuid-Holland

Hieronder vind je de contactgegevens van thuiswerkcentrales en thuiswerk bedrijven in Zuid-Holland:

Optima Forma

Zeestraat 64

2691 KB ‘s-Gravenzande

In2Business Consultancy

De Brakel 62

995 BA Heerjansdam

Dastan Bedrijfsdiensten

Postbus 67

3240 AB Middelharnis

Handy Hands

Rubensplein 77

3241 AM Middelharnis

Domus Thuiswerk

J. Wattstraat 2c

3261 MB Oud Beijerland

Helene de Kreek

Marykestraat 4

3297 CH Puttershoek

Miranda thuiswerkcentrale

Glasblazerstraat 12/C

2984BL Ridderkerk

R. Doef Thuiswerkcentrale

Obrechtstraat 3

3122 AG Schiedam

Life Vision International

P. de Goedestraat 36

3132 XR Vlaardingen

De Snelle Vingers

Scheydelveweg 7

3214 VN Zuidland

De informatie op deze pagina is verzameld uit de volgende bronnen. De Goudengids, iLocal, Bisnis Bedrijvengids.

Voordelen thuiswerk in Zuid-Holland

 • Je bent de baas over je eigen tijd. Wil je vandaag even lekker niet werken en morgen extra vroeg beginnen? Je bent helemaal vrij qua het plannen van je eigen tijd. Hier zitten natuurlijk wel uitzonderingen bij. Als je bijvoorbeeld een mailing voor vrijdag de deur uit moet doen heb je wel met een deadline te maken. Of als de spullen weer bij je opgehaald worden moeten deze natuurlijk wel klaar staan.
 • Je kunt werken in alle rust. Omdat je geen lawaai van anderen om je heen hebt kun je werken in alle rust en stilte. Op de achtergrond kun je een muziekje draaien als je hier behoefte aan hebt. Het is gebleken dat wanneer je in alle rust kunt werken je prestaties ook beter worden, waardoor je ook meer kunt verdienen.
 • Je hebt niet te maken met reistijden. Aangezien je vanuit huis werkt hoef je niet dagelijks op en neer naar een werkplek waardoor je deze kosten kunt besparen. Naast de kosten scheelt de reistijd natuurlijk ook veel tijd. Als je voor een thuiswerkcentrale gaat werken kan het wel zo zijn dat je zelfstandig de producten moet ophalen en wegbrengen. Houd hier dus rekening mee!

Welke nadelen zijn van toepassing?

 • Als je besluit te gaan thuiswerken voor een thuiswerkcentrale moet je er rekening mee houden dat je op een wachtlijst komt te staan. De vraag wanneer en of je wel aan de beurt komt is een goede vraag. Er zijn namelijk veel meer werkzoekenden dan dat er thuiswerk word aangeboden. Je kunt wel in de database worden opgenomen van een thuiswerkcentrale, maar of je daadwerkelijk een opdracht krijgt moet je eerst maar afwachten.
 • Opslag en vervoer kan ook een nadeel zijn als je voor een thuiswerkcentrale wilt werken. Vaak heb je te maken met grote dozen en hiervoor moet je dan wel plek hebben in je huis of garage. Het vervoer van en naar de thuiswerkcentrale kan ook nadelig zijn als je dit zelf moet verzorgen, je hebt dan een grote auto nodig of moet dit anders zien op te lossen.

Belangrijke aandachtspunten

 1. Inschrijven bij thuiswerkcentrales in Zuid-Holland
 2. Maak duidelijke afspraken
 3. Weet waar je aan begint

Mocht je straks besluiten om je te gaan inschrijven bij een thuiswerkcentrale, betaal hier dan nooit voor. Er zijn genoeg websites en aanbieders die uit zijn op je geld en je de mooiste baantjes beloven. Je dient dan eerst een pakket of iets dergelijks aan te kopen waarmee je toegang krijgt tot de vacatures. Vaak word je eerst lekker gemaakt met een paar vacatures, maar zodra je ze allemaal wilt zien moet je betalen. Doe dit dus zeker niet en ga alleen met betrouwbare thuiswerkcentrales in zee.

Maak duidelijke afspraken met je opdrachtgever. Zodra je een opdracht krijgt aangeboden neem er dan de tijd voor om te kijken wat er van je word verwacht en wat je hiervoor wilt ontvangen. Stem dit samen af met je opdrachtgever om teleurstellingen te voorkomen. Een voorbeeld is dat je een prijsafspraak maakt per geschreven woord als je teksten gaat schrijven.

Weet goed waar je aan begint als je voor een thuiswerkcentrale wilt werken. Je werkt namelijk grotendeels op freelance basis waardoor je ook minder rechten hebt. Hier komt nog eens bij kijken dat de verdiensten ook niet goed te noemen zijn.

Conclusie, mening en advies

Al met al is de vraag hoeveel is het je waard om voor 1 van de thuiswerkcentrales in Zuid-Holland te werken? Mijn persoonlijke mening is dat ik niet voor een thuiswerkcentrale ga werken. Hoe mooi het misschien ook in werkelijkheid zou lijken, weet ik dat ik nu veel beter thuiswerk heb en veel meer verdien. Daarnaast hoef ik niks op te halen, weg te brengen of te versturen. Ik kan mijn eigen tijd volledig indelen en zelfs midden in de nacht kan ik nog geld verdienen met dit thuiswerk. Ik hoef geen opslag in mijn huis te hebben en ik heb niks met deadlines of een baas te maken.

Enkele jaren geleden ben ik met dit thuiswerk begonnen en kan dit iedereen aanraden. Zonder enige ervaring, kennis of diploma kun je hiermee per direct beginnen! Je hebt niks te verliezen en vergeet niet, als ik het kan kun jij het ook.

Mijn aanbeveling voor jou!

De nr. 1 Affiliate Marketing beginnerscursus van Nederland & België.

➜ Compleet aanbod om via het internet een groeiend inkomen op te bouwen.

 • Makkelijk te volgen online videocursus in Jip & Janneke taal.
   
 • Life-time persoonlijke support voor hulp, tips en advies.
   
 • Toegang tot exclusief forum met meer dan 20.000 leden.

Onlangs bijgewerkt!

Probeer zelf de vernieuwde 5.0 versie. Daarnaast is er een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, waardoor je dus 0,0 risico loopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bizar Simpele Methode Onthuld Voor Een Maandelijks Online Inkomen! "… maar wat er toen gebeurde…" 🙂

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close