Jacko Meijaard ervaringen, mening en conclusie! (Review)

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Wie is Jacko Meijaard

Heb je interesse om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Zodra je je in dit online verdienmodel gaat verdiepen, kom je al snel één bepaalde naam meerdere malen tegen: Jacko Meijaard. Deze digitale ondernemer is namelijk uitgegroeid tot één van de succesvolste affiliate marketeers van ons land.

Hij begon al op jonge leeftijd met affiliate marketing en heeft daarbij veel successen weten te behalen. Hij heeft meerdere grote affiliate websites op weten te zetten en daarmee veel geld verdiend. Momenteel verdient hij ook op andere manieren zijn geld; zo verkoopt hij bijvoorbeeld zijn eigen cursus over affiliate marketing.

In dit artikel vind je allerlei informatie over Jacko Meijaard. Ik vertel je onder meer wie hij precies is, wat zijn specialisatie is, hoe hij zijn geld verdiend, hoeveel geld hij weet te verdienen en welke online diensten hij zoal aanbiedt. Na het lezen van dit artikel weet je eigenlijk alles over Jacko Meijaard; ik vermoede dat hij al snel uit gaat groeien tot jouw idool/voorbeeld. Hij heeft namelijk bewezen dat het écht mogelijk is om veel geld te verdienen met affiliate marketing.

Inhoudsopgave

Wie is Jacko Meijaard?

Is Jacko Meijaard betrouwbaar

Jacko Meijaard zag op 14 februari 1991 het levenslicht. Hij werd geboren in de Zeeuwse plaats Yerseke en hier is hij nog steeds woonachtig. Toen hij zijn middelbare school in Yerseke afgerond had, trok hij naar Utrecht. In deze stad volgde hij aan de hogeschool de studie ‘Journalistiek’.

Tijdens deze studie werd zijn aandacht echter door iets anders getrokken; affiliate marketing. Hij wist vooraf al niet zo goed wat hij moest doen, waarbij deze studie eigenlijk een ‘noodgreep’ was. Toen hij in aanraking met affiliate kwam, wist hij wat hij écht wilde gaan doen: zich bezig houden met zijn eigen digitale business.

Hij ging zich verdiepen in affiliate marketing en hij startte al snel zijn eerste eigen website. Na die ene website volgde de volgende website al snel. Dit ging jarenlang zo door, waardoor Jacko Meijaard onwijs veel ervaring op heeft weten te doen. Ondertussen bleek ook dat hij over de juiste kwaliteiten beschikt; Jacko Meijaard wist namelijk vrij veel geld met affiliate marketing te verdienen.

Door de jaren heen begon hij ook steeds bekender te worden. Ook dit heeft hij volledig aan zichzelf te danken. Hij wilde namelijk aan zijn eigen naamsbekendheid werken, maar hij wilde ook andere mensen gaan helpen. Mede daarom is hij zijn eigen cursus gaan ontwikkelen en heeft hij de website Internetsuccesgids.nl opgericht.

Al met al klinkt het verhaal van Jacko Meijaard als een jongensboek. Hij was ambitieus, maar hij wist niet zo goed hoe hij succesvol kon worden. Toen hij (bij toeval) met affiliate marketing in contact kwam, was hij eigenlijk direct verkocht. Hij richtte al zijn pijlen op dit online verdienmodel, ging zich hier onwijs in verdiepen en groeide uiteindelijk uit tot de bekendste affiliate marketeer van ons land!

Jacko heeft een geweldige passie om mensen te leren hoe ze geld kunnen verdienen op het internet. Door deze passie heeft hij een digitale cursus gemaakt waarin hij je exact laat zien hoe jij ook geld kunt gaan verdienen op het internet. Stap voor stap word je door Jacko wegwijs gemaakt hoe je te werk moet gaan om via het internet geld te verdienen.

Ingeborg
Bekijk hier de digitale cursus van Jacko Meijaard!

Hoe verdient Jacko Meijaard nu zijn geld?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat Jacko Meijaard onwijs succesvol in affiliate marketing is (geweest). Door de jaren heen heeft hij meerdere succesvolle websites op weten te richten. Sommige websites heeft hij nog steeds in eigen bezit, terwijl hij sommige websites ook heeft weten te verkopen. Al met al heeft hij vrij veel geld met affiliate marketing weten te verdienen.

Op het moment van schrijven heeft Jacko Meijaard echter ook nog andere inkomstenbronnen weten te creëren. Zo heeft hij enkele jaren geleden zijn eigen affiliate marketing cursus op de markt gebracht; de Affiliate Marketing Revolutie. Ook is hij via zijn website Internetsuccesgids.nl gestart met het creëren van een unieke community. Een community waarin affiliate marketeers elkaar kunnen helpen, inspireren en beter maken.

Affiliate Marketing Revolutie

Heb je interesse om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Dan moet je sowieso beschikken over specialistische kennis. Door de Affiliate Marketing Revolutie cursus te volgen, kun je al deze kennis opdoen. De cursus begint eigenlijk op het basisniveau; zo krijg je aangeleerd wat affiliate marketing precies is en hoe je op deze manier geld kunt verdienen.

Gaandeweg gaat de cursus dieper en dieper op de inhoud in. Je krijgt allerlei handige tips en tricks aangeleerd, je leert hoe je converterende pagina’s kunt maken en je leert hoe je een passief inkomen op kunt bouwen. Door de jaren heen is de Affiliate Marketing Revolutie cursus uitgegroeid tot de beste cursus binnen de wereld van affiliate marketing. Veel mensen hebben reeds gebruik gemaakt van deze cursus. Wil jij deze cursus ook graag gaan volgen? Verdiep je verder in deze cursus door mijn Affiliate Marketing Revolutie review te lezen; in dit review vind je ook direct een link om je aan te melden voor deze interessante cursus!

Internet Succes Gids recensie

Affiliate Marketing Revolutie

Wil je direct een kijkje nemen achter de schermen van de Affiliate Marketing Revolutie?

Klik hier en start direct!

Internet Succes Gids

Jacko Meijaard kreeg op een gegeven moment door dat zijn cursus bij veel mensen in de smaak viel. Hij besloot dat het daarom tijd was om een ander concept op de markt te gaan brengen; dit heeft hij uiteindelijk gedaan onder de naam Internet Succes Gids.

Via deze website deelt hij eigenlijk al zijn bevindingen en ervaringen. Het gaat hierbij met name over affiliate marketing, maar hij bespreekt ook zeker andere online verdienmodellen. Achter deze website hangt ook nog een gigantisch forum; dit forum heeft op dit moment al meer dan 9000 leden.

Via dit forum leert men hoe je een onafhankelijk bestaan op kunt bouwen. Je leert hoe je een passief inkomen op kunt bouwen en hoe je afscheid kunt nemen van jouw 9 tot 5 baan.

10K club

Ook heeft hij een exclusieve 10K club opgericht. In deze besloten community zijn alleen affiliate marketeers met een minimale maandomzet van 10.000 euro welkom. Op deze manier probeert Jacko Meijaard om het niveau hoog te houden én om deze club zeer besloten/exclusief te behouden.

Over de 10K club is niet super veel bekend. Dit komt puur doordat het een besloten community is én sommige leden waarde hechten aan hun privacy. Je komt bovendien ook niet zomaar in deze 10K club terecht; daarvoor moet je eerst een call houden met Jacko Meijaard. Uiteindelijk bepaalt hij of jij toe mag treden tot deze exclusieve club.

Hoeveel geld verdient Jacko Meijaard?

Het mag duidelijk zijn; Jacko Meijaard is een ware duizendpoot. Hij houdt zich met verschillende digitale diensten bezig én hij is daar vrij succesvol in. Dat blijkt ook wel uit het bedrag dat hij maandelijks binnen weet te slepen. Naar eigen zeggen verdient hij namelijk méér dan 10.000 euro per maand.

Dit bedrag weet hij via verschillende kanalen te verdienen:

  • Door zijn eigen affiliate websites
  • Door de verkoop van zijn eigen affiliate marketing cursus
  • Met zijn bedrijf Internet Succes Gids

Wil jij ook een inkomen van 10.000 euro per maand gaan verdienen? Volgens Jacko Meijaard is dat écht mogelijk dankzij zijn Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door Alex,

11 nov 2020
5

Als je de website van deze cursus bekijkt, zie je ook direct zijn resultaten naar voren komen. Hiermee probeert hij jou te inspireren. Hij is namelijk het levende bewijs dat het echt mogelijk is om héél veel geld te gaan verdienen met affiliate marketing.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van ‘goeroes’ die roepen dat je – dankzij hun diensten – duizenden euro’s per maand kunt verdienen. Bij Jacko Meijaard heb ik daar echter geen last van. Hij heeft namelijk meerdere keren duidelijk bewezen dat hij inderdaad heel veel geld verdiend. Hiermee probeert hij niet alleen transparant te zijn, maar hij tracht ook hiermee om andere mensen te inspireren.

Zolang je maar hard werkt, is het namelijk mogelijk om via het internet vrij veel geld te verdienen. Om dat voor elkaar te krijgen, heb je uiteraard ook wel bepaalde kennis nodig. Die kennis kun je – op het gebied van affiliate marketing – opdoen met de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Ook ben we te spreken over de transparantie die hij op zijn eigen website uitstraalt. Je ziet namelijk op zijn website een foto van hem staan én je kunt ook al zijn bedrijfsgegevens achterhalen. Zo vind je online zijn BTW nummer, zijn e-mailadres, zijn KVK-nummer en de adresgegevens van zijn overkoepelende bedrijf Meijaard Media.

Wil je graag meer weten over Jacko Meijaard? Dan kun je ook nog diverse interviews van hem lezen. Zo heeft hij onder andere in het Algemeen Dagblad gestaan.

Eindoordeel over Jacko Meijaard

Jacko Meijaard leeft het leven zoals velen dat zouden willen leiden. Dat is eigenlijk dé manier waarop ik het leven van Jacko Meijaard zouden willen omschrijven. Hij is als een kleine speler in de wereld van affiliate marketing gestapt, maar hij heeft dit online verdienmodel eigenlijk naar zijn eigen hand weten te zetten.

Door hard te werken én geduld te bewaren, heeft hij een prachtige online business op weten te bouwen. Het doet me daarbij ook goed om te zien dat hij zijn kennis nu graag met andere mensen wil delen. Dit doet hij onder meer met zijn bedrijf Internet Succes Gids, maar óók zeker met zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Al met al kan ik met geen kwaad woord reppen over Jacko Meijaard. Hij is transparant, hij is betrouwbaar, hij is vakkundig en hij verdient bovenal héél veel geld! Nu is het jouw beurt om ook veel geld te verdienen op het internet.

Affiliate Marketing Revolutie garantie

Laten we samen groeien! (Het motto van Jacko Meijaard)

Begin nu gemakkelijk met de Affiliate Marketing Revolutie cursus zonder enige kennis of ervaring.

JA! Ik wil ook veel geld verdienen op internet!

DE LAPTOP LIFESTYLE door Jacko Meijaard (update)

Ik heb onlangs dit artikel over Jacko Meijaard geschreven en vandaag 13 november heeft hij de zoveelste mijlpaal weten te vieren. Vandaag is namelijk de dag dat hij zijn boek ” DE LAPTOP LIFESTYLE “ heeft gelanceerd. Het boek kun je bestellen per post en tevens is het mogelijk om een digitale versie en of luisterboek te bestellen. Dit benadrukt maar weer eens de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard!

Jij kunt het boek nu ook al bestellen via deze exclusieve link waar je alleen de verzendkosten betaald.

Alex
Hallo, mijn naam is Alex en ben de oprichter van deze website. Vanuit mijn eigen thuiswerk ervaring bespreek ik verschillende mogelijkheden en geef ik informatie, tips & advies om vanuit huis te kunnen werken. Hoe kun je beginnen met thuiswerk? Welk thuiswerk is betrouwbaar? Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk? Allemaal vragen waar je op thuiswerkmix.nl het antwoord op krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close