Geld verdienen vanuit huis? 17 mogelijkheden onthuld!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Vanuit huis geld verdienen

In dit artikel wil ik graag bespreken welke mogelijkheden je hiervoor hebt, wat er zoal mogelijk is qua verdiensten en waar je goed op moet letten en of rekening mee moet houden.

Na het lezen van dit artikel ben je eigenlijk direct in staat om zélf ook geld te gaan verdienen vanuit huis.

Veel mensen zijn je in ieder geval al – behoorlijk succesvol – voorgegaan!

Inhoudsopgave

Welke mogelijkheden heb je?

Zoals hierboven al gesteld, heb je meerdere mogelijkheden om vanuit huis geld te gaan verdienen. Deze mogelijkheden verschillen op veel vlakken met elkaar, maar hebben dus wel één gemeenschappelijk kenmerk: je kunt geld vanuit huis gaan verdienen met het verdienmodel. Hieronder laat ik je graag kennis maken met 17 verschillende online verdienmodellen:

 • Bloggen: door een eigen blog op te starten, kan je op den duur geld gaan verdienen. Dit is in veel gevallen wel een intensief en tijdrovend proces, maar het is absoluut mogelijk om hier een passief inkomen mee op te gaan bouwen.
 • YouTube: vind je het leuk om originele en leuke video’s te maken? Dan biedt YouTube jou alle mogelijkheden hiertoe. Ook hiermee kan je flink wat geld vanuit huis gaan verdienen, zoals meerdere (bekende YouTubers) overduidelijk hebben laten zien.
 • Webshop starten: je kunt er ook voor kiezen om een eigen webshop te starten. Het enige waar je vervolgens voor uit huis hoeft, is om alle pakketjes naar het postkantoor te brengen.
 • Affiliate marketing: ook is het mogelijk om producten van andere bedrijven te gaan promoten. Mocht je voor dit online verdienmodel kiezen, ligt de wereld eigenlijk aan jouw voeten. Dit verdienmodel is volledig vanuit huis te runnen én je loopt nagenoeg geen risico.
 • Dropshipping: dropshipping is vergelijkbaar met het starten van een eigen webshop, alleen besteed je het voorraadproces + het verzenden van de pakketjes uit aan een gespecialiseerd bedrijf.
 • Tekstschrijver: heb je een vlotte babbel en weet je dat perfect uit te drukken in geschreven tekst? Dan kan je mogelijk aan de slag als een tekstschrijver; onwijs veel bedrijven zijn in ieder geval op zoek naar een freelance content schrijver.
 • Virtual Assistant: als Virtual Assistant neem je allerlei werk voor een ondernemer of voor een bedrijf uit handen. Je kunt hierbij denken aan verschillende alledaagse taken, waaronder het beheren van de agenda, het beheren van de mailbox of het beheren van de klantenservice.
 • Klantenservice: vind je het leuk om mensen te helpen? Dan kan je ook bedrijven aanbieden om de telefonische en/of online klantenservice voor hen uit te voeren. Je kunt dit volledig vanuit huis doen.
 • Inpakwerk: veel bedrijven zijn op zoek naar een personen die bijvoorbeeld producten voor hen kan inpakken. Denk jij dit werk snel uit te kunnen voeren? Dan is óók dit een zeer interessant verdienmodel om vanuit huis te runnen.
 • Ontwikkelen van een cursus of App: heb je veel kennis over een bepaald onderwerp en wil je graag andere mensen daarmee helpen? Dan kan je een online cursus of App gaan ontwikkelen en deze via het internet verkopen. Hoe maak je een App?
 • Schrijven van een e-book: ontwikkel je liever geen cursus, maar schrijf je liever een boek? Ook dan is het mogelijk om vanuit huis geld te gaan verdienen, aangezien je een e-book kunt gaan schrijven en deze via het internet kunt gaan verkopen.
 • Software developer: heb je veel kennis omtrent software in huis? Dan hoef je jouw huis niet meer te verlaten, aangezien je je als software developer aan andere bedrijven kunt gaan verhuren.
 • Online coaching: heb je veel levenservaring opgedaan en wil je bijvoorbeeld andere mensen behoeden voor bepaalde fouten? Dan kan je je gaan richten op online coaching.
 • Webdesigner: als webdesigner kan je ook behoorlijk veel geld verdienen, aangezien veel bedrijven op zoek zijn naar een partij die een website kunnen ontwikkelen.
 • Social media specialist: heb je veel kennis van Instagram, Facebook en andere social media kanalen? Dan kan je je prima verhuren als social media specialist; ook dit werk kan je volledig vanuit huis uitvoeren.
 • Telemarketeer: als je een vlotte babbel hebt, kan je de telefonische acquisitie voor bedrijven uit handen nemen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een telefoon en een grote lijst met leads.
 • SEO specialist: kan jij websites een hoge ranking binnen Google verkrijgen? Start dan jouw eigen SEO-bureau, verhuur je aan bedrijven en laat de websites van deze bedrijven scoren!

Welke van bovengenoemde 17 online verdienmodellen spreekt jou het meeste aan? Het is goed om te weten dat dit nog lang niet alle mogelijkheden zijn; het zijn echter wel de verdienmodellen die tegenwoordig behoorlijk populair zijn. Dat geeft des te meer aan dat er veel vraag naar is en dat je daar dus perfect op in kunt spelen.

Wist je dat je ook geld kunt verdienen met chatten? Als je hier meer over wilt weten, neem dan eens een kijkje op de website van Contentmods. Dit bedrijf is altijd op zoek naar geschikte chat-operators. Hier kun je tot wel 18 cent per verstuurd bericht verdienen!

50 euro biljet

Wat is voor jou het beste online verdienmodel?

Het antwoord op deze vraag is volledig afhankelijk van jouw competenties en kwaliteiten. Ben je bijvoorbeeld goed in het ontwerpen van fraaie websites? Dan is een carrière als freelance webdesigner voor jou weggelegd. Ben jij eerder op zoek naar repeterend en niet al te lastig werk? Dan kan je voor bedrijven in gaan pakken, data-entry werkzaamheden uitvoeren of de klantenservice uit gaan voeren.

Moraal van het verhaal; de keuze die je gaat maken, moet volledig afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en kwaliteiten. Ik kan je in ieder geval adviseren om iets te gaan doen wat je leuk vindt. Je stapt dan elke dag fluitend uit je bed, loopt naar jouw werkkamer in huis en gaat vanuit die kamer (veel) geld verdienen.

Wat heb je nodig om geld te verdienen vanuit huis?

Lijkt het jou wel wat om op deze manier een inkomen op te gaan bouwen? Dan is het goed om te weten dat dit inkomen nooit zomaar aan komt waaien. Je moet hard werken, je moet out of the box denken en je moet bovenal laten blijken dat bedrijven op jou kunnen bouwen en vertrouwen.

In de basis heb je dus sowieso kwaliteiten nodig om geld vanuit huis te gaan verdienen. Welke kwaliteiten dit exact zijn, blijft afhankelijk van het online verdienmodel waar jouw keuze naar uitgaat.

Heb je de kwaliteiten in huis? Dan moet je ook over voldoende doorzettingsvermogen, inzet en geduld beschikken. Als je echt veel geld wilt gaat verdienen, is het namelijk een kwestie van hard werken en door blijven zetten. Bovendien zie je niet bij alle online verdienmodellen direct resultaat; bij sommige online verdienmodellen moet je eerst maandenlang werken, voordat je pas geld gaat verdienen.

Verder is het ook wenselijk dat je weet waar je mee bezig bent. Probeer voor jezelf te bepalen waar je goed in bent, wat je leuk vindt om te doen en waarmee je geld kunt gaan verdienen. Mogelijk heb je enige tijd nodig om hierachter te komen, maar op den duur is het absoluut mogelijk om geld te gaan verdienen vanuit huis. Houd dat altijd in je achterhoofd en werk hard.

Tot slot is het ook van belang dat je een goede internetverbinding, een pc of een laptop hebt. Veel van de bovengenoemde verdienmodellen spelen zich immers via het internet af; de hierboven genoemde benodigdheden zijn daardoor simpelweg onmisbaar.

Hoeveel geld kan je verdienen vanuit huis?

Als je met één van bovengenoemde verdienmodellen aan de slag gaat, doe je dat ongetwijfeld om geld te gaan verdienen. Een terechte vraag is dan ook hoeveel geld je kunt verdienen met werken vanuit huis? Het antwoord op die vraag is compleet afhankelijk van allerlei factoren.

Allereerst speel je zelf een bepalende rol in de uiteindelijke verdiensten. Ga je er elke dag vol voor? Heb je een goed idee? En weet je dit idee om te zetten in een succesvol concept? Dan is de kans groot dat je al snel duizenden euro’s per maand gaat verdienen.

Het (online) verdienmodel waar je voor gekozen hebt, speelt daar uiteraard ook een rol bij. Als je spullen voor een bedrijf vanuit huis in gaat pakken, verdien je absoluut niet zo veel als dat je een software developer of een SEO-specialist bent. De uiteindelijke inkomsten zijn dus ook afhankelijk van jouw eigen kwaliteiten.

Hoe kan je nou echt veel geld gaan verdienen? Dat is door uit te blinken in één van bovengenoemde (online) verdienmodellen, door een uniek concept op de markt te brengen, door keihard te blijven werken en door meerdere (online) verdienmodellen succesvol uit te voeren.

Als je bijvoorbeeld met affiliate marketing zeer succesvol bent, kan je je mogelijk aan andere partijen gaan verhuren. Je kunt er echter ook voor kiezen om nóg meer affiliate websites op te gaan zetten, waardoor je op een makkelijke manier op kunt schalen. Dat kan uiteindelijk voor een fors inkomen gaan zorgen, zoals meerdere affiliate marketeers reeds bewezen hebben. Een uitermate geschikt hulpmiddel hierbij is het boek “De Laptop Lifestyle” van Jacko Meijaard. In dit boek ontdek je alles, maar dan ook écht alle geheimen over affiliate marketing en hoe je hiermee veel geld kunt verdienen. Het boek vind ik meer dan 5-sterren waard!

De Laptop Lifestyle
De Laptop Lifestyle

Beoordeling door Alex,

09 okt 2020
5

In de Laptop Lifestyle ontdek je hoe je met je eigen affiliate business van 0 naar 10K per maand kunt opschalen.

Bovendien even voor jouw beeldvorming: de Laptop Lifestyle is zo’n 200+ pagina’s (pure tekst) en bevat een schat aan informatie aan de hand van 10 jaar lang affiliate marketing kennis.

Daarnaast ontdek je nog nooit eerder vertelde casestudies en verhalen (inclusief voorbeelden).

BESTEL NU!

Afsluitende tip: kom direct in actie

Lijkt het jou heerlijk om vanuit huis geld te gaan verdienen? Dan heb ik eigenlijk nog maar één tip voor je: kom direct in actie. Neem de bovengenoemde (online) verdienmodellen goed door, bepaal in welk verdienmodel jij mogelijk succesvol zou kunnen zijn en ga aan de slag.

Onthoud ondertussen dat het niet altijd makkelijk is om veel geld te verdienen. Het is een kwestie van hard werken, aangezien je ook met de nodige concurrentie te maken hebt. Onderaan de streep bieden bovengenoemde (online) verdienmodellen in ieder geval voldoende potentie om veel geld vanuit huis te verdienen!

Makkelijk geld verdienen vanuit huis? (TIP)

Wil je direct actie ondernemen en serieus geld gaan verdienen vanuit huis? Dan vind je hier de beste oplossing, volgens mijn mening. Mijn verdienmodel op deze en andere websites is affiliate marketing. Dit trhuiswerk is super simpel toe te passen en iedereen kan met dit verdienmodel geld gaan verdienen, ongeacht je achtergrond, kennis of ervaring.

De béste manier is om de videotraining van Jacko Meijaard te bekijken. In deze training kom je namelijk alles te weten wat affiliate marketing is, hoe het werkt, en hoe je het voor jezelf kunt gaan toepassen. Na het bekijken van de videotraining kun je in een mum van tijd je eerste affiliate website online hebben staan en hiermee geld gaan verdienen!

Klik op de knop hieronder om direct de videotraining te bekijken of lees hier mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie.

Geld verdienen vanuit huis (VIDEOTRAINING)

Bekijk de videotraining van Jacko Meijaard waarin hij je laat zien hoe je geld kunt verdienen op het internet. Leer het – Pas het toe – en verdien meer dan je zou durven dromen!

Start hier de videotraining!
Alex
Hallo, mijn naam is Alex en ben de oprichter van deze website. Vanuit mijn eigen thuiswerk ervaring bespreek ik verschillende mogelijkheden en geef ik informatie, tips & advies om vanuit huis te kunnen werken. Hoe kun je beginnen met thuiswerk? Welk thuiswerk is betrouwbaar? Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk? Allemaal vragen waar je op thuiswerkmix.nl het antwoord op krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close