Euroclix recensie – Mijn bevindingen op een rijtje!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Geld sparen met Euroclix

Is het een utopie om te denken dat je vanuit jouw luie stoel geld kunt verdienen? Nee, dat is zeker geen utopie.

Dankzij een spaarprogramma als Euroclix is het namelijk echt mogelijk om geld te gaan verdienen vanuit jouw luie stoel. Maar, hoe werkt Euroclix precies? Hoe kan je via Euroclix geld verdienen? Hoeveel geld kan je per maand gaan verdienen?

En is het aan te raden om geld te gaan verdienen via Euroclix? Op onder meer die vragen geef ik een antwoord in dit artikel!

Inhoudsopgave

Wat is Euroclix precies?

‘Gemakkelijk online shoppen en geld verdienen’. Dat is de omschrijving waarmee het spaarprogramma Euroclix zichzelf omschrijft. Daar voegt het bedrijf echter nog aan toe dat je via dit spaarprogramma onderzoeken in kunt vullen, online kunt shoppen en daarmee veel punten kunt verdienen. Deze punten, Clix genoemd, kan je vervolgens uit laten betalen in euro’s.

Door vragenlijsten in te vullen én door online te shoppen, kan je dus geld gaan verdienen. Mocht je hier interesse in hebben, ben je zeker niet de enige. Het is namelijk een feit dat al meer dan 250.000 Nederlanders gebruik maken van Euroclix. In totaal hebben deze leden meer dan 28 miljoen euro bij elkaar weten te sparen. Dat komt neer op een bedrag van meer dan 112 euro per lid.

Lijkt jou dit ook wel iets? Dan is het mogelijk om je direct voor Euroclix aan te melden, waarna je direct kunt starten met het verdienen van geld. Hoe Euroclix precies werkt, vertel ik je graag wat uitgebreider.

Euroclix
Euroclix

Beoordeling door Alex,

15 okt 2020
4

Leuk en makkelijk spaarprogramma waarmee je je ook nog eens korting op jouw online aankopen kunt krijgen! Deelname is 100% gratis en bij je aanmelding ontvang je direct €1,95 voor de moeite die je hebt genomen om je in te schrijven.

Schrijf je hier gratis in bij Euroclix

Hoe werkt Euroclix precies?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is Euroclix een handig spaarprogramma. Een spaarprogramma waar je eigenlijk alleen maar voor hoeft te shoppen of vragenlijsten voor in hoeft te vullen. Hoe komt het dan dat je hier geld mee kunt verdienen? Nou, grote bedrijven (zoals bijvoorbeeld Wehkamp) betalen Euroclix voor het af laten nemen van een enquête. Jij, als lid van Euroclix, kan vervolgens deze enquête invullen. Uiteindelijk verdienen twee partijen daardoor geld: jij en Euroclix.

Bovenstaande voorbeeld geldt niet alleen voor de vragenlijsten/enquêtes, maar ook voor het online shoppen via Euroclix. Bepaalde bedrijven geven bijvoorbeeld een xx bedrag als je twee van dezelfde artikelen aanschaft. Mocht je dat via Euroclix doen, krijg je daar van het bedrijf een xx aantal Clix voor. Deze Clix kan je op den duur in gaan ruilen voor euro’s, waarna je deze euro’s uit kunt laten betalen. Op deze manier is het dus écht mogelijk om geld te gaan verdienen.

Wil je meer en meer geld met Euroclix gaan verdienen? Dan is het advies om meer en meer enquêtes in te gaan vullen. Per enquête verdien je immers een x aantal Clix, waardoor het aantal Clix in jouw account hoog op kan lopen. Deze Clix kan je vervolgens om zetten naar euro’s. Hoeveel Clix je voor bijvoorbeeld 10 euro nodig hebt? Dat zie je in onderstaande tabel:

Euroclix review

Des te meer Clix je weet te verzamelen, des te meer geld je uit kunt laten betalen. Bovendien start je altijd al met een bedrag van 1,95 euro; met dat bedrag probeert Euroclix het eigenlijk interessanter te maken om direct te starten met dit spaarprogramma.

Is Euroclix betrouwbaar?

Als iets te mooi is om waar te zijn, is dat het in veel gevallen ook zo. Is dat ook het geval bij Euroclix? Nee, zeker niet. Het is namelijk een gegeven dat je via Euroclix een leuk zakcentje kunt gaan verdienen. Je moet echter niet denken dat je duizenden euro’s per maand kunt gaan verdienen.

Het is namelijk zo dat je een paar cent krijgt met de enquête die je invult. Als je echt hoge bedragen wilt gaan verdienen, is het dus noodzakelijk om héél veel enquêtes in te vullen. Als je daar de tijd voor hebt, kan je gedurende een jaar zeker een leuk zakcentje bij elkaar sparen. Dit bedrag kan je vervolgens aan het einde van het jaar uit laten betalen, waardoor je jezelf eigenlijk van een leuke eindejaarbonus voorziet.

Door de jaren heen heeft Euroclix in ieder geval bewezen dat het een betrouwbare partij is. Op het internet zijn bijvoorbeeld veel positieve Euroclix recensies te vinden, terwijl ik in deze Euroclix recensie ook behoorlijk positief ben. Het bedrijf heeft bewezen dat ze géén oplichters zijn en dat je dus zonder enige twijfel een account aan kunt maken. Hoe je een account bij Euroclix aan kunt maken? Daarover vertel we ik je graag iets meer.

Hoe kan je met Euroclix starten?

Euroclix inloggen

Lijkt het jou leuk om met Euroclix aan de slag te gaan? Wil je dankzij dit spaarprogramma een leuke eindejaarbonus voor jezelf bij elkaar gaan sparen? Dan is het goed om te weten dat het aanmeldproces slechts enkele seconden duurt. Je kunt via de website van Euroclix namelijk met jouw Facebook account of met jouw Google account inloggen.

Doe je dat liever niet? Dan is het ook mogelijk om rechtstreeks een Euroclix account aan te maken. Je ontvangt vervolgens een mail in jouw mailbox, waarmee je je kunt gaan verifiëren. Nadat je dit gedaan hebt, heb je direct toegang tot het online dashboard van Euroclix.

In dit dashboard zie je de aanbiedingen naar voren komen. Bovendien kan je via dit dashboard direct de enquêtes inzien en invullen. Ook zie je in dit dashboard duidelijk vermeld staan hoeveel Clix je op dit moment verdiend hebt. Aan de hand van bovenstaande tabel kan je zelf berekenen hoeveel euro’s dat ongeveer is.

Conclusie: het aanmaken van een Euroclix account is eigenlijk een fluitje van een cent. Je kunt binnen enkele seconden een account aanmaken, waarna je al snel kunt beginnen met het verdienen van geld. Het verdienen van geld via Euroclix kan echt vanuit je luie stoel, vanaf je vakantieadres of vanaf de bank!

Voor wie is Euroclix geschikt?

Eigenlijk is het spaarprogramma van Euroclix geschikt voor iedereen die een zakcentje bij wilt verdienen. Zoals eerder in deze Euroclix recensie al vastgesteld, is het geen verdienmodel waarmee je duizenden euro’s kunt verdienen. Het is echter wel mogelijk om enkele euro’s per jaar te verdienen, waarvan je uiteindelijk aan het einde van het jaar iets leuks kunt kopen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dagelijks enkele minuten vrij te maken voor het invullen van de enquêtes.

Werk je op dit moment in loondienst? Ben je met jouw stage bezig? Ben je nog aan het studeren? Of heb je jouw eigen onderneming? Ongeacht in welke situatie je precies zit, biedt Euroclix mogelijkheden om een leuk zakcentje bij te verdienen.

Hoeveel geld kan je met Euroclix verdienen?

Wil je graag met Euroclix aan de slag gaan? Dan moet je er dus rekening mee houden dat je géén duizenden euro’s per maand gaat verdienen. Als je enkele euro’s per jaar kan verdienen, is dat echter ook al mooi meegenomen. Het is namelijk een compleet risicoloze manier om geld te verdienen, terwijl je er ook amper arbeid voor hoeft te verrichten. Dat klinkt ideaal, niet waar?

Op het internet zijn meerdere Euroclix ervaringen te lezen van Euroclix gebruikers. Veel van deze gebruikers geven aan dat zij inderdaad enkele honderden euro’s per jaar weten te verdienen. Van dat geld doen zij leuke dingen of kopen zij bijvoorbeeld een kerstcadeau voor één van hun dierbaren.

Waar moet je verder rekening mee houden?

Zodra je via Euroclix geld gaat verdienen, ben je verplicht om dit aan te geven bij de Belastingdienst. Op het moment dat jij jouw inkomstenbelasting gaat doen, wordt er gevraagd of je inkomsten uit overige werkzaamheden hebt. Heb je het afgelopen jaar geld via Euroclix verdiend? Dat moet je het betreffende bedrag onder het kopje ‘inkomsten uit overige werkzaamheden’ invullen.

Volgens de wet is het namelijk verplicht om belasting te betalen over al jouw inkomsten. Het maakt daarbij niet uit of het een stagevergoeding is, of je loon van jouw baas ontvangt of dat je geld via Euroclix ontvangt. Zodra je jouw inkomstenbelasting gaat doen, is het dus verplicht om jouw Euroclix inkomsten op te geven.

Wat vinden gebruikers van Euroclix?

Door de jaren heen hebben meer dan 250.000 leden zich bij Euroclix aangemeld. Het mag daardoor geen verrassing zijn dat er online behoorlijk veel recensies en ervaringen te vinden zijn. Uit deze Euroclix recensies blijkt veelal hetzelfde; Euroclix is betrouwbaar, maar het is geen verdienmodel waarmee je slapend rijk kunt worden.

Om je een indruk van deze recensies te geven, heb ik er twee recensies er tussen uitgepikt:

Euroclix ervaringen
Recensie Euroclix

Deze twee recensies sluiten eigenlijk volledig aan op mijn eigen ervaringen met Euroclix. Met name de opmerking van Renata sluit naadloos op mijn ervaring aan. Het is namelijk geen vette jackpot, maar het is wel een prima spaarprogramma om enkele honderden euro’s per jaar te gaan verdienen.

Is het aan te raden om met Euroclix aan de slag te gaan?

Heb je dagelijks enkele minuutjes over? Wil je deze tijd graag op een nuttige manier besteden? Dan is het absoluut aan te raden om een account bij Euroclix aan te maken, om de enquêtes in te vullen en om daarmee geld te gaan verdienen. Als je eenmaal honderden euro’s gespaard hebt, ga je hier in ieder geval geen spijt van krijgen!

Gratis aanmelden bij Euroclix?

Heb je interesse om met Euroclix aan de slag te gaan? Via onderstaande button kan je je direct aanmelden, waarbij je direct 1,95 euro saldo van Euroclix krijgt. Je bent dan al een stuk dichterbij de eerste 10 euro; dat bedrag heb je minimaal nodig voor het doen van de eerste uitbetaling. Veel plezier met dit spaarprogramma!

Euroclix inloggen
Alex
Hallo, mijn naam is Alex en ben de oprichter van deze website. Vanuit mijn eigen thuiswerk ervaring bespreek ik verschillende mogelijkheden en geef ik informatie, tips & advies om vanuit huis te kunnen werken. Hoe kun je beginnen met thuiswerk? Welk thuiswerk is betrouwbaar? Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk? Allemaal vragen waar je op thuiswerkmix.nl het antwoord op krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close