Affiliate Marketing Revolutie review – Ontdek het #1 Thuiswerk!

Let Op: Tijdelijk hoge korting op de Affiliate Marketing Revolutie (korting tot 84%)

Gemiddelde leestijd: 28 minuten
Review Affiliate Marketing Revolutie

Het internet heeft voor een ongekende verandering in onze maatschappij gezorgd. Dankzij het internet blijven mensen in contact met vrienden, hebben bedrijven onwijs veel mogelijkheden gekregen én zijn veel mensen gestart met hun eigen online business.

Lijkt het jou ook iets om met een eigen online business te gaan starten? Dan is het goed om te beseffen dat je de keus uit allerlei verdienmodellen hebt. Al deze verdienmodellen zijn ook weer het gevolg van de opkomst van het internet. Ga je bijvoorbeeld met dropshipping aan de slag? Ga je met affiliate marketing aan de slag? Of ga je je volledig richten op het aanbieden van SEO-diensten, social media diensten of SEA-diensten?

Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk tegenwoordig. Daar ben ik zelf ook enige tijd geleden achter gekomen. Ik had namelijk zelf ook de ambitie om een digitale ondernemer te worden. Van jongs af aan was ik al behoorlijk creatief, terwijl het internet mijn volledige aandacht had. Die combinatie heb ik uiteindelijk perfect weten te bundelen in mijn huidige digitale business.

Voordat ik zover gekomen ben, heb ik wel meerdere cursussen en trainingen gevolgd. Ik vond het namelijk lastig om te kiezen tussen de vele soorten verdienmodellen. Doordat ik meerdere cursussen gevolgd heb, kon ik uiteindelijk de juiste keuze gaan maken. Mijn keuze viel daarbij op affiliate marketing; dit online verdienmodel is tegenwoordig vrij populair te noemen.

Jacko Meijaard & de Affiliate Marketing Revolutie

Toen affiliate marketing mijn interesse kreeg, kwam ik al snel met Jacko Meijaard in aanraking. Hij is één van de meest succesvolle affiliate marketeers van ons land én heeft zijn eigen cursus ontwikkeld. De Affiliate Marketing Revolutie is – in de wereld van affiliate marketing – eigenlijk de bekendste cursus. Maar, is het volgen van deze cursus aan te raden? Die vraag staat centraal in deze Affiliate Marketing Revolutie review.

In deze Affiliate Marketing Revolutie review bespreek ik graag alles wat met affiliate marketing te maken heeft. Ik bespreek graag hoe deze cursus opgebouwd is, waar de cursus nou precies om draait, wat affiliate marketing nou precies is én wat de kosten voor deze cursus zijn. Lees deze Affiliate Marketing Revolutie review op je gemakje door en laat je verrassen!

Ps. Wil je liever met één van de andere online verdienmodellen aan de slag? In mijn artikel ‘Geld verdienen vanuit huis’ vind je meer informatie over 17 online verdienmodellen. In dat artikel bespreek ik overigens in het kort ook affiliate marketing; dit is namelijk één van de online verdienmodellen waarmee je het meeste geld kunt gaan verdienen.

Wat is Affiliate Marketing precies?

Graag laat ik je in deze Affiliate Marketing Revolutie review kennis maken met deze veelbelovende cursus. Voordat ik dat ga doen, is het echter zaak om uit te leggen wat affiliate marketing nou precies is. Aan de hand van deze uitleg ben je namelijk beter in staat om de rest van deze Affiliate Marketing Revolutie review direct goed te begrijpen.

Affiliate Marketing Revolutie stappenplan

Als affiliate marketeer hou je je bezig met het promoten van producten van adverteerders. Je gaat min of meer een samenwerkingsverband aan met adverteerders, waardoor je hun producten kunt/mag gaan promoten. Het is hierbij de bedoeling dat je jouw websitebezoekers uiteindelijk door weet te sturen naar de webshop/website van de adverteerder.

Gaat de bezoeker op die website uiteindelijk over tot de aankoop van een bepaald product? Dan herkent de webshop van de adverteerder dat deze bezoeker via jouw website op hun website terecht gekomen is. Als dank daarvoor krijg je een commissie; dat is vaak een bepaald % over de orderwaarde.

Des te meer bezoekers je door weet te sturen, des te groter de kans op commissies is. Als je dagelijks tientallen commissies weet te scoren, lopen jouw inkomsten behoorlijk hoog op. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is dus het doorverwijzen van bezoekers van jouw website naar de website van de adverteerder (verkopende partij).

Dit verdienmodel is om meerdere redenen zéér interessant te noemen. Zo is het een feit dat je behoorlijk veel geld kunt verdienen, terwijl je daar niet al te veel risico’s voor hoeft te lopen. Je hoeft bijvoorbeeld geen voorraad aan te houden, je hoeft geen duur magazijn te huren en je hoeft je ook niet bezig te houden met verzendingen en retourneringen. Nee, je moet er alleen voor zorgen dat je veel bezoekers op jouw website weet te trekken.

Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Het antwoord op die vraag krijg je volledig in de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Met deze cursus tracht Jacko Meijaard namelijk om jou van alle benodigde kennis te voorzien, zodat jij een succesvolle affiliate marketeer gaat worden. Als je een succesvolle affiliate marketeer bent, verdien je behoorlijk veel geld. Is dat jouw droom? Dan is het zéér aan te raden om deze Affiliate Marketing Revolutie review even goed door te nemen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Zo, je weet nu al direct wat affiliate marketing precies inhoudt. Heb je op dit moment al interesse om met dit online verdienmodel aan de slag te gaan? Dan is het goed om te beseffen dat je hier behoorlijk veel kennis voor nodig hebt. of beter gezegd; je hebt veel kennis nodig om uit te kunnen groeien tot een succesvolle affiliate marketeer.

Je kunt aan al die kennis komen door de Affiliate Marketing Revolutie cursus te gaan volgen. Deze cursus staat volledig in het teken van affiliate marketing én is behoorlijk uitgebreid opgebouwd. Je leert eigenlijk alles wat met dit online verdienmodel te maken heeft, waardoor je direct met een vliegende start kunt beginnen met jouw carrière als affiliate marketeer.

De cursus bestaat hoofdzakelijk uit video’s, nuttige informatie en handige tips. Deze video’s zijn door Jacko Meijaard ingesproken en zijn behoorlijk waardevol te noemen. Door deze video’s op je gemakje te bekijken, kan je al direct veel kennis omtrent affiliate marketing op doen. Vervolgens is het zaak om alle opgedane kennis in de praktijk toe te gaan passen, waardoor je een passief inkomen kunt gaan opbouwen.

In deze cursus draait het eigenlijk maar om één ding: om affiliate marketing. De cursus is zeer specifiek, is onwijs uitgebreid opgebouwd en biedt jou alle informatie waar je naar op zoek bent. Ik wil je alvast één ding graag verklappen: ik kan je van harte aanraden om deze cursus te gaan volgen. Je gaat daar – zeker op de lange termijn – absoluut géén spijt van krijgen!

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Lijkt het jou wel wat om met affiliate marketing aan de slag te gaan? Het is goed om te weten dat je dan niet de enige bent. In de afgelopen jaren hebben namelijk onwijs veel mensen besloten om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Dit geeft des te meer de potentie van dit online verdienmodel aan, maar het resulteert tegelijkertijd ook in behoorlijk veel concurrentie.

Affiliate Marketing Revolutie review Jacko Meijaard

Als ik het over één van de succesvolste affiliate marketeers heb, heb ik het over Jacko Meijaard. Hij begon relatief vroeg met dit online verdienmodel, waardoor hij al direct een voorsprong op de concurrentie wist te nemen. Bovendien heeft hij super veel kennis in huis en heeft hij een hoop ervaring opgedaan. Deze kennis en ervaring wil hij nu graag met jou delen. Jacko Meijaard is namelijk de ontwikkelaar van deze cursus!

Jacko Meijaard begon al op vroege leeftijd met online ondernemen. Al snel trok affiliate marketing zijn aandacht, aangezien de mogelijkheden eigenlijk niet in verhouding staan tot de risico’s. Dat had hij al in een vroegtijdig stadium door, waarna hij direct begon met het ontwikkelen van zijn eigen affiliate websites.

Al snel wist hij meerdere succesvolle affiliate websites te ontwikkelen. Hij verdiende daar veel geld mee; naar eigen zeggen verdiende hij meer dan 7.500 euro per maand. Op het moment van schrijven verdient hij zelfs meer dan 10.000 euro per maand; dat is volledig te danken aan affiliate marketing.

Enige tijd geleden besloot Jacko Meijaard om met een nieuwe website te beginnen: Internetsuccesgids.nl. Op deze website vind je een hoop praktische informatie, vind je een exclusief forum én vind je handige hulpmiddelen. Met deze website tracht hij om veel andere mensen te helpen. Jacko Meijaard gunt het namelijk iedereen om veel geld te verdienen dankzij affiliate marketing.

Dat is dan ook precies zijn beweegreden geweest voor het ontwikkelen van deze cursus. Met deze cursus deelt hij zijn kennis en ervaring, waardoor meer en meer mensen in staat zijn om met affiliate marketing te starten. Al met al is het een bijzonder nobel streven van Jacko Meijaard om op deze manier andere mensen te helpen.

Over Jacko Meijaard zelf ben ik behoorlijk te spreken. Hij heeft veel ervaring, hij is uiterst vriendelijk, hij is succesvol en hij straalt veel betrouwbaarheid uit. Dat laatste is onder meer terug te zien op zijn eigen website en op de website van de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Hij doet daarop absoluut niet geheimzinnig; je vindt op het internet bijvoorbeeld ook meerdere foto’s en interviews van hem terug.

Wil je graag meer weten over Jacko Meijaard? Dan raad ik je mijn Internet Succes Gids review aan. In deze review vind je niet alleen veel praktische informatie over zijn website internetsuccesgids.nl, maar óók over Jacko Meijaard zelf. Jacko is in ieder geval een zeer sympathieke, succesvolle en enthousiaste affiliate marketeer!

Wat is het doel van de Affiliate Marketing Revolutie?

Als je met affiliate marketing wilt starten, moet je over de nodige kennis beschikken. Deze kennis heb je nodig om bijvoorbeeld jouw website te optimaliseren, om te werken aan jouw zoekmachine optimalisatie én om te begrijpen wat affiliate marketing nou precies is. Zo moet je begrijpen wat een affiliate netwerk is, wat een affiliate campagne is, wat een adverteerder is en hoe je een unieke affiliate link aan kunt maken.

Al deze onderwerpen komen uitgebreid in de Affiliate Marketing Revolutie cursus naar voren. Het doel is dan ook om jou van alle kennis te voorzien, zodat je op de juiste wijze met affiliate marketing kunt starten. Deze kennis heb je niet alleen nodig om te starten, maar óók om op de lange termijn jouw concurrentie te kunnen verslaan. Zoals ik hierboven al aangaf, is de concurrentie tegenwoordig behoorlijk hevig te noemen!

Het doel is uiteindelijk dat óók jij een winstgevende affiliate business op kunt gaan zetten. Jacko Meijaard verdient hier ruim 10.000 euro per maand mee; dat kun jij ook gaan behalen als je deze cursus gaat volgen. Op de website van deze cursus is onderstaand lijstje te vinden. Lees dit lijstje door en je krijgt direct een duidelijke indruk van het doel van deze interessante cursus:

Winstgevende affiliate business

Voor wie is deze cursus geschikt?

In mijn ogen zou iedereen in staat moeten zijn om met affiliate marketing veel geld te verdienen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je echter wel over veel inzet én geduld beschikken. De inzet heb je nodig om continue jouw website te blijven optimaliseren, terwijl jouw geduld ook volledig op de proef wordt gesteld.

Het is namelijk zo dat je niet direct geld gaat verdienen met dit online verdienmodel. Je hebt vaak een aanloopperiode van enkele maanden nodig. Tijdens deze aanloopperiode wordt bijvoorbeeld jouw affiliate website geïndexeerd en komen de eerste rankings tevoorschijn. Vervolgens moet je de rankings gaan verbeteren, waardoor jouw website zo hoog mogelijk binnen Google getoond wordt.

Volgens Jacko Meijaard is deze cursus daarom niet voor iedereen geschikt. Deze cursus is alleen geschikt als je affiniteit met het internet hebt, als je bereid bent om hard te werken en als je het nodige geduld op kunt brengen. Alleen op die manier ben je in staat om op de lange termijn de gewenste resultaten te gaan behalen. Het is immers ook niet zo geweest dat Jacko Meijaard zijn maandinkomen van 10.000 euro binnen enkele maanden had opgebouwd. Nee, daar heeft hij ook hard voor moeten werken.

Heb je eenmaal een succesvolle affiliate business op weten te bouwen? Dan geniet je eigenlijk van een passief inkomen. Met jouw affiliate websites blijf je geld verdienen, terwijl je daar in de basis niet heel veel voor hoeft te doen. Ideaal, toch?

Hoeveel kun je verdienen met thuiswerk

Hoe is de Affiliate Marketing Revolutie opgebouwd?

Zo, je weet nu exact waar deze cursus om draait en voor wie deze cursus geschikt is. Het is nu de hoogste tijd om nader in te gaan zoomen op het onderwerp van deze cursus: affiliate marketing. Dit online verdienmodel is veelbelovend, maar kent ook de nodige haken en ogen. In deze cursus ga je kennis maken met al deze haken en ogen.

Jacko Meijaard heeft gekozen voor een uitgebreide doch logische opbouw. Hij begint namelijk bij de basis; je krijgt eerst bijvoorbeeld uitleg over wat affiliate marketing is en welke partijen allemaal een rol spelen. Je leert dan bijvoorbeeld al direct de verschillen tussen een affiliate netwerk en een affiliate programma.

Vervolgens gaat de cursus verder en verder de diepte in. Uiteindelijk ben je – dankzij alle modules – in staat om jouw kennis héél erg uit te breiden. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft Jacko Meijaard voor de volgende 7 modules gekozen:

  • 1: Starten met affiliate marketing
  • 2: Je website inrichten
  • 3: Hoog scoren in Google
  • 4: Je website online zettenModule
  • 5: Meten is weten
  • 6: De puntjes op de i
  • 7: Afronding

Per module vind je onwijs veel informatie terug. Deze informatie bestaat soms uit droge tekst, maar hoofdzakelijk uit video’s. Dankzij deze video’s is de cursus erg leuk om te volgen; de cursus voelt hierdoor behoorlijk interactief aan.

Het mag duidelijk zijn; de bovengenoemde 7 modules zorgen voor een uitgebreide cursus. Maar, waar draait het in elke module nou precies om? Ik heb het even voor je op een rijtje gezet.

#1: Starten met affiliate marketing

In deze module leer je exact wat affiliate marketing is. Jacko Meijaard legt uit wat voor producten je kunt promoten, hoe je een domeinnaam kunt registreren, hoe je het beste affiliate programma uit kunt kiezen en wat de beste affiliate netwerken zijn.

Uiteindelijk vormt deze module de gehele basis voor de verdere cursus. Zonder deze module snap je niet wat er in de andere modules besproken wordt. Mijn advies is dan ook om direct al deze module serieus te nemen, aangezien deze module veel nuttige informatie bevat.

Begin nu met de 1e module van de Affiliate Marketing Revolutie!

Klik op de knop om DIRECT jouw proefaccount te maken en de eerste module uit te proberen!

JA! Ik wil de eerste module uitproberen en zien dat dit écht is!

#2: Je website inrichten

In deze module leer je hoe je vervolgens jouw eigen website kunt maken. Jacko Meijaard legt uit hoe je een logo kunt ontwikkelen, hoe je een website kunt maken, hoe je pagina’s aan kunt passen en hoe je voor het juiste WordPress thema kunt kiezen.

Ook begint Jacko Meijaard alvast met het bespreken van optimalisatiemogelijkheden. Onder meer de titels van jouw pagina’s komen in deze module uitgebreid aan bod. Ook over deze module ben ik zeer te spreken; een goed ingerichte website draagt namelijk in grote mate bij aan het (mogelijke) succes.

#3: Hoog scoren in Google

Heb je jouw website eenmaal ingericht? Dan is het zaak om hoogwaardige, unieke én waardevolle content op jouw website te gaan plaatsen. Hoe je dat moet doen, leert Jacko Meijaard uitgebreid in deze module. Hij laat je kennis maken met verschillende hulpmiddelen, terwijl hij ook laat zien wat het belang van goede content is.

Ook gaat in deze module alvast aandacht uit naar de conversie. Het is namelijk van belang dat je jouw teksten gaat optimaliseren, zodat meer en meer bezoekers op linkjes in jouw teksten gaan klikken.

#4: Je website online zetten

Heb je de eerste drie modules afgerond? Dan kom je in de vierde module terecht; dit is eigenlijk de kortste module van deze gehele cursus. Desalniettemin is deze module zeer waardevol; je leert namelijk volledig hoe je jouw eigen website online kunt zetten. Vanaf het moment dat je jouw website online hebt gezet, ben je eigenlijk officieel een digitale ondernemer!

#5: Meten is weten

Als jouw website eenmaal online staat, is het zaak om jouw website te blijven analyseren. Alleen door jouw website te blijven analyseren, weet je hoe je jouw website verder kunt optimaliseren. De titel ‘meten is weten’ is daarom ook zeer toepasselijk voor deze module.

Deze module speelt uiteindelijk een bepalende rol in de volledige cursus. Bij affiliate marketing is het namelijk cruciaal om continue door te blijven ontwikkelen. Doe je dat niet? Dan haalt jouw concurrentie jou al snel in.

#6: Puntjes op de i

Deze zesde module sluit eigenlijk perfect aan op module 5 uit deze cursus. In deze module leer je namelijk hoe je jouw website volledig af kunt maken. Deze module gaat behoorlijk op details in, waarmee je uiteindelijk het verschil kunt gaan maken.

Een belangrijk onderwerp in deze module is bijvoorbeeld het aanmaken van call to action buttons. Dergelijke buttons schreeuwen direct om aandacht, waardoor je de conversie op jouw website weet te verbeteren. Ook leer je in deze module om te switchen tussen verschillende WordPress thema’s, zodat je uiteindelijk de beste conversie kunt gaan behalen.

#7: Afronding

De uitgebreide cursus wordt uiteindelijk afgesloten met deze module. In deze module wordt verteld waar je zoal op moet letten, hoe je jouw website kunt blijven optimaliseren en waar je rekening mee moet houden. In mijn ogen vormt deze module een perfect einde van deze uitgebreide cursus.

Al met al kan ik stellen dat deze cursus zéér uitgebreid opgebouwd is. Eigenlijk alle onderdelen van affiliate marketing worden uitgebreid in de cursus besproken. Je leert hierdoor echt alles wat je nodig hebt om een succesvolle affiliate marketeer te gaan worden. Met deze cursus leer je in ieder geval de volgende zaken:

Wat leer je in de Affiliate Marketing Revolutie

Krijg je bonussen meegeleverd?

Over de opbouw van deze cursus ben ik zeer te spreken. Geldt dat ook voor de meegeleverde bonussen? Ja, dat geldt zéker voor de meegeleverde bonussen. Jacko Meijaard heeft zich op dit vlak echt uitgesloofd. Alle bonussen die meegeleverd worden, zijn namelijk van een ongekend hoog niveau. Ook ben ik ervan overtuigd dat deze bonussen een ware aanvulling op de cursus zijn.

Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je bijvoorbeeld toegang tot het forum van de Internet Succes Gids. Op dit forum zijn alleen mensen actief die dezelfde doelen nastreven: succesvol worden met affiliate marketing. Via dit forum kan je jouw vragen stellen, kan je sparren met mede-affiliate marketeers en kan je andere affiliate marketeers helpen.

Over deze besloten community ben ik zéér te spreken. Deze community is onwijs waardevol en stelt jou in staat om nóg sneller de gewenste resultaten te gaan behalen. Mocht je een vraag op het forum stellen, krijg je bovendien razendsnel. Weinig andere community’s zijn zo waardevol én zo actief als de community van de Internet Succes gids.

Wat vinden andere cursisten van deze cursus?

In de afgelopen jaren is de Affiliate Marketing Revolutie uitgegroeid tot een onwaarschijnlijk populaire cursus. Dat is onder meer terug te zien aan de beoordelingen die ik op het internet heb gevonden. Deze beoordelingen zijn niet alleen positief, maar de beoordelingen zijn ook in grote getalen te vinden.

Graag geef ik je een indruk van de beoordelingen die je op het internet kunt vinden. Ik kwam namelijk de volgende veelzeggende beoordelingen tegen:

Ervaring Affiliate Marketing Revolutie
Ervaring met de Internet Succes Gids

Deze beoordelingen zeggen eigenlijk genoeg, toch? Op het internet kan je in ieder geval nog veel meer beoordelingen vinden, waaronder op Trustpilot.

Wat kost deze cursus?

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen? Wil jij graag als succesvolle digitale ondernemer door het leven gaan? Wil je afscheid van jouw saaie 9 tot 5 baan nemen? En ben je bereid om daar hard voor te gaan werken? Dan is deze cursus in ieder geval voor jou geschikt, maar wat moet je nou voor deze cursus betalen?

Voor de Affiliate Marketing Revolutie betaal je een bedrag van slechts 47 euro. Voor dat bedrag krijg je een levenslange toegang tot deze cursus, terwijl je óók nog toegang tot de besloten community krijgt. In mijn ogen had Jacko Meijaard deze cursus vele malen duurder kunnen maken. Het siert hem echter dat hij dit niet heeft gedaan.

30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

Affiliate Marketing Revolutie garantie

Twijfel je nog enigszins over de Affiliate Marketing Revolutie cursus? Dan wil ik je graag wijzen op de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dankzij deze garantie hoef je niet meer te twijfelen over de aanschaf van deze cursus. Mocht deze cursus niet helemaal bevallen, kan je dus binnen een termijn van 30 dagen alsnog jouw geld terugvragen. Je loopt dus geen enkel risico!

Kan ik de Affiliate Marketing Revolutie aanraden?

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door Alex,

24 okt 2020
5

Alle kennis, methoden en technieken die je nodig hebt om op een revolutionaire manier jouw affiliate marketing business op te zetten.

De juiste kennis kan je moeiteloos op doen dankzij deze cursus. Toon voldoende inzet, behoud jouw geduld en ga vol goede moed met deze cursus aan de slag. Ik ben er van overtuigd dat óók jij hierdoor super succesvol in de wereld van affiliate marketing gaat worden!

BEGIN NU!

Affiliate Marketing Revolutie review: Mijn Conclusie!

In deze Affiliate Marketing Revolutie review heb je onwijs veel informatie over deze cursus kunnen vinden. Wat zijn tot nog toe jouw bevindingen over deze cursus? Mijn bevindingen zijn in ieder geval uiterst positief. Dankzij deze cursus heb ik namelijk een succesvolle online business op weten te bouwen met meerdere affiliate websites.

Deze cursus kent in mijn ogen een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, is onwijs uitgebreid en is bovenal super waardevol. Door deze cursus van A tot Z te volgen, verschaf je jezelf een ideale uitgangspositie. Het is namelijk écht mogelijk om succesvol te worden in de wereld van affiliate marketing, maar je moet daar wel de juiste kennis voor in huis hebben.

Wil je hier direct mee beginnen? Meld je via onderstaande button direct aan voor deze geweldige affiliate marketing cursus!

Begin nu met de Affiliate Marketing Revolutie!

Klik op de knop om DIRECT jouw welkomstcadeau te claimen!

JA! Ik wil ook geld verdienen op het internet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn aanbeveling voor jou! De nr. 1 Affiliate Marketing beginnerscursus van Nederland & België. (Ruim 20.000 leden zijn je voorgegaan!)

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close